Du har vad som krävs!

Follow my blog with Bloglovin

Varför tenderar vi att söka svaren på våra frågor,  hjälpen till våra problem och energin till våra lösningar externt? Vi går på kurser,  vi förlitar oss på metoder,  vi lyssnar på experter.  Ibland hävdar vi tom att andra eller omgivning måste förändras för att vi ska kunna gå vidare. Eller att vi är svaga och inte har orken. Och kanske är det skönare och enklare så.  Men vi missar möjligheten.


För vi har allt det vi behöver inom oss.  Svaren på frågorna om vad vi behöver förändra för att nå ett lyckligare liv det finns där. Och så gör även styrkan, styrkan till den förändring som krävs.  Allt finns inom oss. Om vi bara vågar tro och lyssna. Vi vet, kan och orkar mycket mer än vi tror. Men vi har många gånger präglats till att tro något annat.

Det viktiga här är att lyssna på oss själva och inget annat.  Det som vägleder brukar kallas för många saker tex magkänsla,  intuition,  inre röst mm. Oavsett namn så när svaren kommer känns det självklart, befriande uppiggande och orken kommer ganska direkt. Självklart kan man behöva guidning i processen. Men kom ihåg…


Det är endast DU som vet vad DU behöver för att nå dit DU önskar. Och det är endast DU som kan göra jobbet. Och Du har allt som krävs!


Första steget är att lyssna. . .

%d bloggare gillar detta: