Vem är jag?

Jag är uppvuxen i Stockholm. Pluggade i Stockholm (ekonomi vid Stockholms universitet). Började mitt arbetsverksamma liv i Stockholm. Hittade min man i Stockholm. Älskar Stockholm men fann att jag hade en längtan till ett annat liv, en annan livskvalitet. Min man kände likadant. Vi har klara med storstaden, stressen, karriärshetsen och statusjakten. Vi ville till hav, natur, lugnet och en plats för tid för familj och reflektion. Vi tog hela Sverige som sökmarknad. Vi hamnade på Öland, med Alvaret runt knuten och Kalmarsund i horisonten. Vi flyttad ditt 2008. Vi stormtrivs. Vi har funnit en lycka i vardagen, en inre harmoni och mår fantastiskt på vår lilla plats på jorden. Funderar mycket på vad som gör att man mår bra i vardagen och vad som gör oss lyckliga som individer. Varför många inte följer sina inre önskningar och egentligen väljer att bli olyckliga. Att så många mår så dåligt i dagens samhälle och vad man kan göra åt det. Om detta kommer jag skriva om i detta forum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: