Måste vi vara så jäkla lyckliga hela tiden?

Måste vi vara så jäkla lyckliga hela tiden? Tänk om alla skulle gå runt och vara lyckliga och välmående hela tiden, hur skulle det se ut? Ja, hur skulle det se ut? Hur är vi när vi är i balans, harmoniska och lyckliga? Nu pratar vi inte om konstant lyckorus och ständigt leende på läpparna, utan om en grundläggande harmoni, balans, och nöjdhet i livet. Hur är vi då?

Jag tänker snälla, glada och hjälpsamma. Jag tänker förstående och öppna. Jag tänker att aggressioner, hat och avundsjuka är långt borta. Jag tänker att när vi mår bra skapar vi väldigt lite konflikter. När vi mår bra flyter allt på, problem löser vi innan de blir till problem. När vi mår bra behöver vi definitivt inte sjukvården på samma sätt och vi kan ta hand om våra nära och kära. När vi mår bra behöver vi inte heller söka tillhörighet och bekräftelse i gäng/grupperingar som belastar rättsväsendet. Vi brukar definitivt inte våld. Jag tänker STORA samhällsvinster! Jag tänker ett ganska trevligt samhälle att leva i! Tänk om vi i ett tidigt stadium i livet kunde få verktygslådan för att leva ett lyckligt liv. Tänk om det var ett ämne i skolan.

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: